5-HTP 100mg, 60 kaps

Normaali hinta: 36,90 €

Special Price 24,90 €

(0,42 € / kpl)

Saatavuus: Varastossa

5-HTP (5-hydroksitryptofaani) on luonnollinen, ihmisen elimistössä esiintyvä aminohappo, joka toimii niin serotoniinin kuin tryptofaaninkin esiasteena. Serotoniini on pimeähormoni melatoniinin esiaste ja helpottaa nukahtamista. Griffonia simplicifolia on Länsi- ja Keski-Afrikasta peräisin oleva noin kolmemetriseksi kasvava pensas, jonka kukinto sisältää luonnollisesti runsaasti 5-HTP:tä. Alkuperäiskansat ovat pitkään käyttäneet kyseistä kasvia moneen eri käyttötarkoitukseen.
 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 50€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

5-HTP on luonnollinen, ihmisen elimistössä esiintyvä aminohappo, joka toimii niin serotoniinin kuin tryptofaaninkin esiasteena. Serotoniini on pimeähormoni melatoniinin esiaste. Melatoniini todistetusti helpottaa nukahtamista. Griffonia simplicifolia on Länsi- ja Keski-Afrikasta peräisin oleva noin kolmemetriseksi kasvava pensas, jonka kukinto sisältää luonnollisesti runsaasti 5-HTP:tä. Alkuperäiskansat ovat pitkään käyttäneet kyseistä kasvia moneen eri käyttötarkoitukseen.

Annostus

Useimmissa 5-HTP:n vaikutuksista tehdyissä tutkimuksissa päivittäinen annostus on ollut 200-750mg. Useat 5-HTP:n kansainväliset suositukset ovat 300-500mg päivässä, mutta valmistajien suositukset niin Suomessa kuin ulkomailla on usein 100mg päivässä. Luontaistukku suosittelee jatkuvassa käytössä 100-300mg annostusta (1-3 kapselia). 5-HTP vaikutusaika on lyhyt, joten yli 100mg annos kannattaa ottaa kahdesti päivässä kerran aamulla ja illalla. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

5-HTP on seratoniinin esiaste, joten sen teho perustuu sen tuotantoon. Kasvaneella seratoniinin tuotannolla tiedetään olevan myös potentiaalisia haittavaikutuksia joillekin yksilöille. Haittavaikutuksiin voi kuulua mm. pahoinvointi tai uniongelmat. 

5-HTP on lääkelistalla, mutta sen myynti myös luontaistuotteena on katsottu nykyään sallituksi Suomessa. Luontaistukku ei suosittele 5-HTP:n käyttöä samanaikaisesti SSRI-lääkkeiden kanssa. Emme suosittele 5-HTP:tä käytettäväksi muidenkaan masennus-, rauhoittavien- tai unilääkkeiden kanssa.

Tuotetiedot

Vaikuttavat ainesosat / 1 kapseli tai tablettiGriffonia Simplificolia-uute, jossa 100mg 5-HTP:tä
AinesosatTäyteaineet (kalsiumvetyfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), Griffonia Simplificolia-uute, pakkaantumisenestoaineet (magnesiumsteraatti, piidioksidi).
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton. Sopii vegaaneille.
Valmistajan laatusertifikaatitGMP-sertifikaatti, ISO 9001-sertifikaatti
ValmistuttujaSuomen Luontaistukku Oy
Parasta ennen11.06.2020

Kokemuksia

5
1arvostelu
5 +
1
4 +
0
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Palaute

  Mahtavaa palvelua Luontaistukulta: olin unohtanut postin nettisivuilta poistaa paketinohjauksen ja paketti oli jo matkannut edelliseen asuinpaikkaan - paketti kuitenkin nyt tulossa perille. Hyvät kaupat muutenkin - monta purkkia tulossa, kun sai tilattua isommissa erissä.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?