5-HTP 100mg, 60 kaps

24,90 €
(0,42 € / kpl)

Saatavuus: Varastossa

5-HTP on luonnollinen, ihmisen elimistössä esiintyvä aminohappo, joka toimii niin serotoniinin kuin tryptofaaninkin esiasteena. Serotoniini on taas melatoniinin esiaste.

 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

5-HTP on luonnollinen, ihmisen elimistössä esiintyvä aminohappo, joka toimii niin serotoniinin kuin tryptofaaninkin esiasteena. Serotoniini on taas melatoniinin esiaste. 

Griffonia simplicifolia on Länsi- ja Keski-Afrikasta peräisin oleva noin kolmemetriseksi kasvava pensas, jonka kukinto sisältää luonnollisesti runsaasti 5-HTP:tä. Alkuperäiskansat ovat pitkään käyttäneet kyseistä kasvia moneen eri käyttötarkoitukseen.

Luontaistukun 5-HTP on vahvistettu B6-vitamiinilla takaamaan elimistölle 5-HTP:lle parhaan imeytyvyyden ja käytettävyyden. Tuote on valmistettu ilman turhia lisä-, väri, pintakäsittely- tai säilöntöaineita. Tuote sisältää vain vaikuttuvat ainesosat ja laadukkaan täyteaineen kasviperäisessä kapselissa.

Annostus

Useimmissa 5-HTP:n vaikutuksista tehdyissä tutkimuksissa päivittäinen annostus on ollut 200-750mg. Useat 5-HTP:n kansainväliset suositukset ovat 300-500mg päivässä, mutta valmistajien suositukset niin Suomessa kuin ulkomailla on usein 100mg päivässä. Luontaistukku suosittelee jatkuvassa käytössä 100-300mg annostusta (1-3 kapselia). 5-HTP vaikutusaika on lyhyt, joten yli 100mg annos kannattaa ottaa kahdesti päivässä kerran aamulla ja illalla. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Tuotetiedot

Vaikuttavat ainesosat / 1 kapseli tai tablettiGriffonia Simplificolia-uute, jossa 100mg 5-HTP:tä
AinesosatTäyteaine (maltodekstriini), Griffonia Simplificolia-uute, B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton. Sopii vegaaneille.
Toimittajan laatusertifikaatitGMP-sertifikaatti, ISO 9001-sertifikaatti
ValmistuttajaSuomen Luontaistukku Oy
Parasta ennen17.01.2021

Kokemuksia

5
2arvostelua
5 +
2
4 +
0
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Katso kaikki arvostelut
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Palaute

  Mahtavaa palvelua Luontaistukulta: olin unohtanut postin nettisivuilta poistaa paketinohjauksen ja paketti oli jo matkannut edelliseen asuinpaikkaan - paketti kuitenkin nyt tulossa perille. Hyvät kaupat muutenkin - monta purkkia tulossa, kun sai tilattua isommissa erissä.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Palautteeni

  Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen, voin suositella.

  Paketti saapui perille noin viikon kuluessa.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
Katso kaikki arvostelut