Camu Camu-jauhe 125g

21,90 €
(175,20 € / kg)

Saatavuus: Varastossa

Yhtenä luonnon rikkaimpana C-vitamiinin lähteenä, Camu Camu -marja sisältää huikeat 3% painostaan C-vitamiinia. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että Camu on yli viisikymmentä kertaa rikkaampi C-vitamiinin lähde kuin appelsiini ja vielä yli seitsemän kertaa rikkaampi kuin ruusunmarja.
 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Camu Camu on lähtöisin Brasilian kosteista sademetsistä. Amazon-joen alueella asuvat alkuperäiskansat ovat hyödyntäneet sen marjoja jo tuhansien vuosien ajan. Yhtenä luonnon rikkaimpana C-vitamiinin lähteenä, Camu Camu -marja sisältää huikeat 3% painostaan C-vitamiinia. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että Camu on yli viisikymmentä kertaa rikkaampi C-vitamiinin lähde kuin appelsiini ja vielä yli seitsemän kertaa rikkaampi kuin ruusunmarja.

C-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on 60mg. Tutkimustulokset osoittavat, että tällä annostuksella saadaan estettyä useiden merkittävien sairauksen syntyminen. Useat asiantuntijat kuitenkin pitävät tätä saantisuositusta erittäin alimitoitettuna. C-vitamiinin tiedetään edistävän immuniteettia, parantavan hermoston toimintaa sekä toimivan antioksidanttina, auttaen soluja suojautumaan vapailta radikaaleilta. C-vitamiini auttaa raudan imeytymiseen ja tukee kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ikenien, ihon, verisuonten sekä hampaiden toimintaa varten.

Jo puoli teelusikallista Camu Camu -jauhetta sisältää päivittäisen C-vitamiinin saantisuosituksen. Verrattuna tavallisiin C-vitamiinivalmisteisiin, Camu Camun sisältämä C-vitamiini on täysin luonnollista ja se esiintyy luonnon omana monimutkaisena orgaanisena yhdisteenä.

Annostus

Normaali suositusannos puoli teelusikallista.
Stressitilanteissa, flunssan oireisiin suosittelemme 1-2 teelusikallista.
Sopii hyvin esimerkiksi smoothien tai jogurtin joukkoon.

Tuotetiedot

Ravintosisältö

Ravintoarvot / 100g    
Energiaa 929 kJ/222kcal
Rasvaa 1g    
- josta tyydyttynyttä 0g    
Hiilihydraatteja 89g    
-  josta sokereita 1g    
Proteiinia 5g    
Suola 0,10g    
C-vitamiinia 2800mg (3500%*)
        
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ainesosat100% luomusertifioitu camu camu-jauhe
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton. Sopii vegaaneille.
AlkuperämaaBrasilia / Peru
Parasta ennen17.04.2019

Kokemuksia

4
1arvostelu
5 +
0
4 +
1
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Orgaanista C-vitamiinia

  Kun tarvitaan orgaanisessa muodossa olevaa C-vitamiinia, niin suosittelen kyllä camu camu jauhetta siihen. Ja kun vanhempana aina haluaisi varmistaa, että lapset saa tarpeeksi ravinteita niin tätä saa myös menemään lasten smoothien joukkoon.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?