Luomu Camu Camu-jauhe 125g (Parasta ennen 29.9.2017)

Normaali hinta: 30,90 €

Special Price 11,90 €

(95,20 € / kg)

Saatavuus: Varastossa

Yhtenä luonnon rikkaimpana C-vitamiinin lähteenä, Camu Camu -marja sisältää huikeat 3% painostaan C-vitamiinia. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että Camu on yli viisikymmentä kertaa rikkaampi C-vitamiinin lähde kuin appelsiini ja vielä yli seitsemän kertaa rikkaampi kuin ruusunmarja.
  • Toimituskulut vain 2,99€
  • Yli 50€:n tilaukset rahtivapaasti
  • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Camu Camu on lähtöisin Brasilian kosteista sademetsistä. Amazon-joen alueella asuvat alkuperäiskansat ovat hyödyntäneet sen marjoja jo tuhansien vuosien ajan. Yhtenä luonnon rikkaimpana C-vitamiinin lähteenä, Camu Camu -marja sisältää huikeat 3% painostaan C-vitamiinia. Kansankielellä tämä tarkoittaa, että Camu on yli viisikymmentä kertaa rikkaampi C-vitamiinin lähde kuin appelsiini ja vielä yli seitsemän kertaa rikkaampi kuin ruusunmarja.

C-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on 60mg. Tutkimustulokset osoittavat, että tällä annostuksella saadaan estettyä useiden merkittävien sairauksen syntyminen. Useat asiantuntijat kuitenkin pitävät tätä saantisuositusta erittäin alimitoitettuna. C-vitamiinin tiedetään edistävän immuniteettia, parantavan hermoston toimintaa sekä toimivan antioksidanttina, auttaen soluja suojautumaan vapailta radikaaleilta. C-vitamiini auttaa raudan imeytymiseen ja tukee kollageenin muodostumista luuston, rustojen, ikenien, ihon, verisuonten sekä hampaiden toimintaa varten.

Jo puoli teelusikallista Camu Camu -jauhetta sisältää päivittäisen C-vitamiinin saantisuosituksen. Verrattuna tavallisiin C-vitamiinivalmisteisiin, Camu Camun sisältämä C-vitamiini on täysin luonnollista ja se esiintyy luonnon omana monimutkaisena orgaanisena yhdisteenä.

Annostus

Normaali suositusannos puoli teelusikallista.
Stressitilanteissa, flunssan oireisiin suosittelemme 1-2 teelusikallista.
Sopii hyvin esimerkiksi smoothien tai jogurtin joukkoon.

Tuotetiedot

Ravintosisältö

Ravintoarvot / 100g    
Energiaa 929 kJ/222kcal
Rasvaa 1g    
- josta tyydyttynyttä 0g    
Hiilihydraatteja 89g    
-  josta sokereita 1g    
Proteiinia 5g    
Suola 0,10g    
C-vitamiinia 2800mg (3500%*)
        
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ/2000 kcal)

Ainesosat100% luomusertifioitu camu camu-jauhe
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton. Sopii vegaaneille.
AlkuperämaaBrasilia / Peru
Parasta ennen01.01.1970