Foolihappo 400mcg, 180 tabl

6,90 €
(0,04 € / kpl)

Saatavuus: Varastossa

Foolihappoa tarvitaan solun geeniaineksen muodostusprosessissa. Se vaikuttaa keskeisesti verenmuodostukseen, solujen jakautumiseen ja aminohappojen aineenvaihduntaan. Foolihappoa tarvitsevat erityisesti imettävät, raskaana tai hedelmällisessä iässä olevat naiset. Raskauden aikana foolihapon puute voi lisätä keskenmenojen ja sikiön kehityshäiriöiden riskiä. Tutkimusten perusteella suomalaisten sekä miesten että naisten foolihapon saanti ei ole suosituksiin nähden riittävää.

  • Toimituskulut vain 2,99€
  • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
  • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Foolihappoa tarvitaan solun geeniaineksen luomiseen. Sillä on tärkeä rooli verenmuodostuksessa, solujen jakautumisessa ja aminohappojen aineenvaihdunnassa. Foolihapon merkitystä sydän- ja verisuonitautien ehkäisyssä ja hoidossa tutkitaan yhä tiiviimmin. 

Foolihappoa tarvitsevat erityisesti imettävät, raskaana tai hedelmällisessä iässä olevat naiset. Raskauden aikana foolihapon puute voi lisätä keskenmenojen ja sikiön kehityshäiriöiden riskiä. Tutkimusten perusteella suomalaisten sekä miesten että naisten foolihapon saanti ei ole suosituksiin nähden riittävää. Erityisesti nuorten aikuisten foolihapon saanti on niukkaa

Annostus

1 tabletti päivässä.

Tuotetiedot

Vaikuttavat ainesosat / 1 kapseli tai tabletti

Foolihappo 400µg (200%*)

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

AinesosatTäyteaine (Kalsiumvetyfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), pakkaantumisenestoaine (magnesiumstearaatti), foolihappo.
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton. Sopii vegaaneille.
Toimittajan laatusertifikaatitGMP-sertifikaatti, ISO 9001-sertifikaatti
ValmistuttajaSuomen Luontaistukku Oy
Parasta ennen15.03.2021