Ginseng 15mg, 60 kaps

16,90 €
(0,28 € / kpl)

Saatavuus: Varastossa

Ginsengistä on tehty enemmän tieteellisiä tutkimuksia kuin mistään muusta kasviperäisestä luontaistuotteesta. Aasian kulttuureissa ginsengiä on arvostettu vuosituhansien ajan ja se on siellä vieläkin suosituin luontaistuote. Aasiassa ginseng tunnetaan immuniteetin vahvistajana ja elinvoimaisuuden lähteenä.
  • Toimituskulut vain 2,99€
  • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
  • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Ginsengistä on tehty enemmän tieteellisiä tutkimuksia kuin mistään muusta kasviperäisestä luontaistuotteesta. Aasian kulttuureissa ginsengiä on arvostettu vuosituhansien ajan ja se on siellä vieläkin suosituin luontaistuote. Aasiassa ginseng tunnetaan immuniteetin vahvistajana ja elinvoimaisuuden lähteenä

Kasvista hyödynnetään sen juuret, jotka kerätään talteen 4–6 vuoden ikäisinä. Kasvin juuret sisältävät vitamiineja, steroleja ja aminohappoja. Vaikuttavia aineita ovat ginsengin sisältämät saponiinit, joita kutsutaan myös ginsenosideiksi. Ne vaikuttavat piristävästi, vähentävät väsymystä sekä parantavat vastustuskykyä. Ginsengillä uskotaan olevan myös solujen tuotantoon liittyviä vaikutuksia, joten monet urheilijat käyttävätkin sitä suorituskyvyn lisäämiseen.

Ginsengin sisältämät ginsenosidit vaikuttavat piristävästi ja vähentävät väsymystä. Ginseng tunnetaan immuniteetin vahvistajana ja elinvoiman lähteenä. Gisengillä on vankka maine muistin kohentajana sekä seksuaaliterveyden edistäjänä.

Annostus

Aikuisille 1 tabletti päivässä.
Ei suositella lapsille, raskaana oleville tai imettäville.
Ei suositella ihmisille, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta tai veren hyytymistä estävän lääkityksen kanssa (varfariini, hepariini, aspiriini).

Tuotetiedot

Vaikuttavat ainesosat / 1 kapseli tai tabletti

Panax Ginseng-uute (20%) 75mg - jossa ginsenosideja 15mg

AinesosatMaltodekstriini, kapseli (hypromelloosi), Panax Ginseng-uute.
RuokavaliotiedotGluteeniton, Hiivaton, Laktoositon, Makeuttamaton.
Toimittajan laatusertifikaatitGMP-sertifikaatti, ISO 9001-sertifikaatti
ValmistuttajaSuomen Luontaistukku Oy
Parasta ennen12.04.2020