Himalajansuola + Jodi 500g

Normaali hinta: 6,90 €

Special Price 4,90 €

Saatavuus: Varastossa

Suolan tiedetään olevan yksi ihmiskehon elintärkeistä välittäjäaineista, joka huolehtii kehomme neste- sekä pH-tasapainosta. Himalajan suola (ruususuola) on suolaa sen luonnollisessa muodossa.
  • Toimituskulut vain 2,99€
  • Yli 50€:n tilaukset rahtivapaasti
  • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Luontaistukun Himalajansuola + Jodi, 500g

Suolan tiedetään olevan yksi ihmiskehon elintärkeistä välittäjäaineista, joka huolehtii kehomme neste- sekä pH-tasapainosta. Himalajan suola (ruususuola) on suolaa sen luonnollisessa muodossa. Himalajan suola sisältää kaikki suolalle ominaiset mineraalit kuten kaliumkloridin ja magnesiumsulfaatin. Tämän vuoriperäisen suolan punertava väri syntyy mangaanista ja raudasta. Jodi on D-vitamiinin ohella terveysmaailman puhutuimpia suojaravinteita. Nykyravinnosta ei jodia saada riittävästi, jopa teollisesti valmistetun jodioidun suolan käyttö on vähentynyt huomattavasti. Luonnollisesti jodioidun himalajan suolan jodi on peräisin laadukkaasta luomusertifioidusta merilevästä.

Käyttöohjeet

Käytetään kuten tavallista suolaa, maultaan mieto ja sopii useimpiin ruokiin huomaamatta. 3g:n päiväannos tätä suolaa sisältää 100% jodin päivittäisesti saantisuosituksesta. 

Tuotetiedot

Ravintosisältö

Ravintoarvot / 100g

Energiaa 43kJ/11kcal
Proteiinia 0g
Hiilihydraatteja 4g
Rasvaa 0g
Ravintokuitua 3g
Jodia 5mg(3300%) 

AinesosatEi
Ruokavaliotiedotei saatavilla
AlkuperämaaEi
Parasta ennen30.06.2019