• luontaistukku

Luontaistuotteet jopa 60% edullisemmin

Tuotteemme ovat ainoastaan suoramyynnissä.

 

Luontaistukku on ihan oikea tukku

Suurin osa "tukkukaupoista" on oikeasti ihan tavallisia vähittäiskauppoja. No, me olemme ihan oikea tukku. Ostamme siis raaka-aineita ja tuotteita tavarantoimittajilta. Sitten pakkaamme ne omalla tuotantolaitoksellamme.

Luontaistukku harjoittaa suoramyyntiä

Yleensä oikeat tukut myyvät tuotteensa vähittäiskaupoille, jotka tietenkin lisäävät tähän oman katteensa. Niin, usein pelkkä kauppias lisää noin 50% katteen. Me harjoitamme suoramyyntiä. Yksikään välikäsi ei nosta meillä hintoja.

Luontaistukku myy suuria tilauskokoja

Olemme toki hinnoitelleet itsemme selkeästi edullisimmaksi vaihtoehdoksi myös pienempien pakkauskokojen kohdalla. Mutta mitä suuremman pakkauksen voimme kerralla myydä, vielä sitäkin edullisemmin sen voimme tehdä.

Luontaistukku hintavertailussa

Laskimme ja tarkistimme! Suoramyynnin ansiosta pystymme tarjoamaan tuotteitamme jopa 30-60% halvemmalla kuin tavallisista myymälöistä tai verkkokaupoista.

Luontaistukussa et maksa mielikuvista

Julkkisten pönkittämät tuotemerkit eivät ole tae laadusta. Usein nämä kalliit mielikuvilla yritetään estää avointa hintakilpailua. Luontaistukussa saat huippulaadukkaita tuotteita edullisesti ja et maksa mielikuvista.

Luontaistukussa välitetään laadusta

Valitsemme raaka-aineet aina niiden laadun perusteella. Suoramyynnissä katteet ovat niin vahvoja, että pystymme valitsemaan parasta laatua ja yhä tarjoamaan halvinta hintaa.