Instant-Pakurikääpä 34g

21,90 €
(644,12 € / kg)

Saatavuus: Loppu varastosta

Instant-pakuri on heti käyttövalmis kuivattu tuplauutettu pakurikääpäuutos suomalaisesta pakurikäävästä. Luontaistukun instant-pakurin tuotekehitys on viety seuraavalle tasolle. Päästäkseen kaikkiin tutkimuksissa osoitettuihin vaikutuksiin täytyy pakurista saada irroitettua myös sen alkoholiliukoiset ainesosat. Luontaistukun Instant-pakuriin on uutettu myös pakurin alkoholiliukoiset aineosat.
 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni.  Pakurikääpää pidetään yhtenä voimakkaimmista adaptogeeneistä. Pakurikääpä sisältää runsaasti terveyttä edistäviä antioksidantteja ja 215 erilaista fytoravinnetta. Pakurikäävän antioksidanttien teho on suurempi kuin minkään muun tunnetun marjan, yrtin tai mausteen. Tuo teho, jota mitataan ns. ORAC-luvun avulla, on 52,452 (vrt. mustikka 2400). Pakurikääpä sisältävät polysakkarideja ja polyfenoleja niin kuin monet muutkin sienet. Pakurilla on pitkät perinteet kiinalaisessa sekä siperialaisessa kulttuureissa. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Viimeisten vuosien aikana se on noussut meillä Suomessa todelliseksi 'oman maan' superruoaksi.

Instant-pakuri on heti käyttövalmis kuivattu tuplauutettu pakurikääpäuutos suomalaisesta pakurikäävästä. Luontaistukun instant-pakurin tuotekehitys on viety seuraavalle tasolle. Päästäkseen kaikkiin tutkimuksissa osoitettuihin vaikutuksiin täytyy pakurista saada irroitettua myös sen alkoholiliukoiset ainesosat. Luontaistukun Instant-pakuriin on uutettu myös pakurin alkoholiliukoiset aineosat.

Pakurikäävästä on viimeisen 40 vuoden aikana tehty yli 1600 tieteellistä tutkimusta. Merkittävimpinä näistä usein mainitaan tohtori Kirsti Kahloksen Helsingin yliopistossa vuonna 1984 suorittamat tutkimukset.

Annostus

Älä annan purkin pienen koon hämätä.

Riittoisasta 34 gramman purkista keität 80 kupillista pakuriteetä (20 litraa).
Mittaa 1/4 - 1/2 teelusikallista kupin pohjalle, kaada kuuma vesi päälle ja makeuta.
Juoma on heti valmis.

Tuotetiedot

RavintosisältöEi
AinesosatEi
RuokavaliotiedotEi
AlkuperämaaSuomi
Parasta ennen10.10.2018

Kokemuksia

5
2arvostelua
5 +
2
4 +
0
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Katso kaikki arvostelut
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Kuume laski

  Laitoin puoli teelusikallista kuumaan veteen ja kuume laski muutaman tunnin sisällä.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
 • 0 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Pakurin säännöllinen käyttö

  Käytän tätä instant-pakuria itse säännöllisesti kausittain.

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
Katso kaikki arvostelut