L-Arginiini-jauhe 250g

18,90 €
(75,60 € / kg)

Saatavuus: Varastossa

L-arginiini on luonnollinen aminohappo - aivan tavallisesta ravinnosta löytyvä proteiinin osa. L-arginiini on yksi urheilijoiden ja vanhusten suosituimpia ravintolisiä. Arginiini on aminohappo, joka edistää elimistön typpioksidin tuotantoa. Luontaistukun arginiini on 100% kasviperäistä ja se on luonnollisessa ja tehokkaimmassa L-arginiini -muodossa. Arginiini on aminohappo, joka edistää elimistön typpioksidin tuotantoa. Typpioksidilla on merkittävä tehtävä verenkierrossa. Se säätelee elintoimintoja ja toimii välittäjäaineena mm. laajentaen verisuonia turvatakseen kudosten hapensaannin rasituksen yhteydessä. Arginiini on suosittu ravintolisä sydämen, verenkierron ja lihaksiston hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen.
 • Toimituskulut vain 2,99€
 • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
 • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

L-arginiini on luonnollinen aminohappo - aivan tavallisesta ravinnosta löytyvä proteiinin osa. L-arginiini on yksi urheilijoiden ja vanhusten suosituimpia ravintolisiä. Arginiini on aminohappo, joka edistää elimistön typpioksidin tuotantoa. Luontaistukun arginiini on 100% kasviperäistä ja se on luonnollisessa ja tehokkaimmassa L-arginiini -muodossa.

Annostus

Normaali käyttäjälle 1-3 grammaa päivässä.
Annostus urheilijalle voi olla 3-6 grammaa päivässä.
Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.

Arginiinin käyttöä ei suositella, jos sinulla on toistuva huuliherpes, alhainen verenpaine tai käytät verisuoniin vaikuttavaa lääkettä.

Tuotetiedot

RavintosisältöRavintolisä
Ainesosat100% L-Arginiini-jauhe
RuokavaliotiedotEi
AlkuperämaaEtelä-Korea
Parasta ennen15.04.2021

Kokemuksia

4.5
2arvostelua
5 +
1
4 +
1
3 +
0
2 +
0
1 +
0
Kerro omasta kokemuksestasi
Katso kaikki arvostelut
Kokemuksia tästä tuotteesta - mihin tuote auttaa tai on auttanut
 • 1 / 1 koki, että tästä arviosta oli apua.

  Kokemuksia Luontaistukusta

  Minulla on vain ruusuja Luontaistukulle. Arginiiniä menee ja tulee, kilpailukykyiset hinnat. Tehoakin huomaavinani. Nopea toimitus !

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
 • 0 / 0 koki, että tästä arviosta oli apua.

  pitkäaikainen käyttäjä

  Olen jo n.1vuoden käyttäny nestemäisenä ja puhtaana jauheena yhtäaikasesti. (Nestemäisessä on vain vähän L-Arginiinia ja lisänä muita hivenaineita +vitamiineja).Ystäväni kutsuvatkin minnuu "touhutiinaksi"71v.Energiaa piisaa ...tukka,kynnet ja iho loistavat.Ihan ehdoton tuote...muita apuja ei tarvii.!Helppoa!!

  Kommentti
  Oliko tästä arviosta apua?
Katso kaikki arvostelut