Pakurikääpäuute 50ml

17,90 €
(358,00 € / kg)

Saatavuus: Varastossa

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni. Pakurikäävän antioksidanttien teho on suurempi kuin minkään muun tunnetun marjan, yrtin tai mausteen. Tuo teho, jota mitataan ns. ORAC-luvun avulla, on 52,452 (vrt. mustikka 2400).

  • Toimituskulut vain 2,99€
  • Yli 49€:n tilaukset rahtivapaasti
  • Tilaukset perillä 2-4 arkipäivän sisällä

Luontaistuotteet edullinen hinta netistä

Tuotekuvaus

Pakurikääpä (Inonotus Obliquus) on varttuneilla lehtipuilla esiintyvä pikimusta lahottajasieni.  Pakurikääpää pidetään yhtenä voimakkaimmista adaptogeeneistä. Pakurikääpä sisältää runsaasti terveyttä edistäviä antioksidantteja ja 215 erilaista fytoravinnetta. Pakurikäävän antioksidanttien teho on suurempi kuin minkään muun tunnetun marjan, yrtin tai mausteen. Tuo teho, jota mitataan ns. ORAC-luvun avulla, on 52,452 (vrt. mustikka 2400). Pakurikääpä sisältävät polysakkarideja ja polyfenoleja niin kuin monet muutkin sienet. Pakurilla on pitkät perinteet kiinalaisessa sekä siperialaisessa kulttuureissa. Meillä siitä tehtiin sota-aikana teetä. Viimeisten vuosien aikana se on noussut meillä Suomessa todelliseksi 'oman maan' superruoaksi.

Päästäkseen kaikkiin tutkimuksissa osoitettuihin vaikutuksiin täytyy pakurista saada irroitettua myös sen alkoholiliukoiset ainesosat. Pitkän ja huolellisen valmistusprosessin aikana pakuri keitetään miedolla lämmöllä vedessä, jonka jälkeen se vielä uutetaan alkoholissa. Viimeisessä vaiheessa pakurikääpäuute tiivistetään, jolloin pakurista muodostuu huipputasoinen 600% tiivistetty tuplauute. Niin hyvää kuin tavallinen pakurikääpätee onkaan, niin vesiuutoksessa pakurista irtoaa ainoastaan osa sen vaikuttavista ainesosista.

Pakurikäävästä on viimeisen 40 vuoden aikana tehty yli 1600 tieteellistä tutkimusta. Merkittävimpinä näistä usein mainitaan tohtori Kirsti Kahloksen Helsingin yliopistossa vuonna 1984 suorittamat tutkimukset.

Käyttöohjeet

10-15 tippaa kahdesti päivässä. Jatkuvassa käytössä pidä joka kolmas viikko taukoa.

Tuotetiedot

RavintosisältöRavintolisä
Ainesosat100% suomalainen pakurikääpä, alkoholi
RuokavaliotiedotEi
AlkuperämaaSuomi
Parasta ennen15.11.2019