Superfood Reseptit Helposti ja Herkullisesti 

Superruoka tai superfood -sanoilla viitataan poikkeuksellisen käyttöhistorian, ominaisuudet tai ravintoarvot omaaviin ruoka-aineisiin. Useimmilla kulttuureilla on vuosisatojen jopa vuosituhansien kokemuksia tiettyjen kasvien tai ravintoaineiden hyödyistä. Superfoodit eroavat ravintolisistä siten, että niitä voi syödä ihan ruokana.

 

Superfood aamupalat, smoothiet, raakasuklaa, raakapatukat... ihan kaikkea.

 

Meille monille superfoodit ovat tulleet tärkeäksi osaksi päivittäistä ruokavalio, esimerkiksi aamiasta tai aamupalaa. Superfoodien käyttö voi olla helppoa ja herkullista. Usein pääset pienellä vaivalla herkuttelemaan puhtaalla omatunnolla. Meidän kokonaan kotimainen blogi tarjoaa kymmeniä reseptejä, jotka voivat auttaa sinua tutustumaan paremmin superfoodeihin. Jos smoothiet, raakapatukat, raakakakut, raakasuklaa, kakut tai herkut kiinnostavat, niin suosittelemme tutustumaan blogimme resepteihin. Laitetaan blenderit pörräämään ja investoidaan terveyteen!

 

Kokemukset ja ohjeet terveellisempään elämään

 

Terveydestä huolehtiminen on tärkeä osa jokaisen ihmisen elämää. Usein tiedämme paljon ja mitä oikeasti tarvitsemme on inspiraatiota ja rohkaisua. Reseptien lisäksi löydät ohjeita, tutkimustietoa ja elämän makuisia kokemuksia.