Avajaistarjoukset

Tervetuloa tutustumaan avajaistarjouksiin!

Luontaistukku on nyt uudistunut ja nyt sitä juhlitaan historiallisilla avajaistarjouksilla! Uudesta verkkokaupasta löydät esimerkiksi edullisemmat hinnat, nopeammat toimitukset, edullisemmat toimitukset, nopeamman palvelun, helpomman ostoskokemuksen sekä joustavammat maksutavat

Suoramyynnin ansiosta pystymme tarjoamaan tuotteitamme jopa 30-60% halvemmalla kuin tavalliset verkkokaupat. Ostamme siis raaka-aineita ja tuotteita tavarantoimittajilta ja sitten pakkaamme ne omalla tuotantolaitoksellamme.

Kampanjat

Tuotteet 1-10 / 18

 • Fosfoseriini 50mg, 60 tabl

  Heikentynyt muistikapasiteetti ei ole nykymaailmassa enää pelkästään ikääntyvien ongelma, vaan se saattaa vaivata myös nuoria. Nykyelämän kiireinen rytmi, opiskelu, stressi tai masennus voivat kuormittaa mieltä ja muistia. Yksi lupaavista löydöistä muistin kohentajana on fosfolipideihin lukeutuva fosfatidylseriini.

  Normaali hinta: 21,90 €

  Special Price 16,90 €

  Lue lisää
  Lue lisää
 • Vehnänorasjauhe 125g

  Jo muinaisten egyptiläisten kerrotaan arvostaneen vehnänorasta. Tämän tehokkaan superruoan vaikutukset löydettiin länsimaissa jo 1900-luvun puolivälissä ja siitä lähtien vehnänoras on ollut yksi arvostetuimmista superfoodeista. Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto valitsi juuri vehnänoraan vuoden 2014 luontaistuotteeksi.

  Normaali hinta: 11,90 €

  Special Price 4,90 €

  (39,20 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Psyllium 125g
  Psyllium-kuitujauhe on ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium on erinomainen kuitulisä, joka säännöllisesti käytettynä tasapainottaa ja säännöllistää suoliston toimintaa. Psyllium sopii erinomaisesti elimistön puhdistamiseen (detox).

  Normaali hinta: 7,90 €

  Special Price 3,90 €

  (31,20 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Puolukka-jauhe 125g
  Puolukan (Vaccinium vitis-idaea) tärkeimpien terveysvaikutusten uskotaan perustuvan sen erilaisiin polyfenoliyhdisteisiin. Puolukka on tunnettu flavonoidien lähde. Puolukka sisältää runsaasti kuitua ja monia tärkeitä suoja-ravinteita. Sataan gramaan puolukkajauhetta on käytetty noin kilo tuoreita puolukoita.

  Normaali hinta: 9,90 €

  Special Price 7,90 €

  (63,20 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Instant-Pakurikääpä 34g
  Instant-pakuri on heti käyttövalmis kuivattu tuplauutettu pakurikääpäuutos suomalaisesta pakurikäävästä. Luontaistukun instant-pakurin tuotekehitys on viety seuraavalle tasolle. Päästäkseen kaikkiin tutkimuksissa osoitettuihin vaikutuksiin täytyy pakurista saada irroitettua myös sen alkoholiliukoiset ainesosat. Luontaistukun Instant-pakuriin on uutettu myös pakurin alkoholiliukoiset aineosat.

  Normaali hinta: 26,90 €

  Special Price 16,90 €

  (497,06 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Mustikkajauhe 125g
  Mustikka on runsaskuituinen marja, joka sisältää runsaasti flavonoideja, karoteenia, B6- ja C-vitamiineja sekä magnesiumia. Mustikan nähdään olevan hyväksi vatsalle, mielelle ja silmille. Riittoisaan mustikkajauheeseen yksi teelusikallinen jauhetta vastaa yhtä desilitraa tuoreita marjoja.

  Normaali hinta: 9,90 €

  Special Price 7,90 €

  (63,20 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Hampun siemenet 1000g
  Hampun siemeniä kuvaillaan monesti täydelliseksi ruoka-aineeksi. Ne tunnetaan äärimmäisen monipuolisena ja ravinnetiheänä ruokana. Proteiinin lähteenä hampun siemenet ovat suorastaan ylivertainen, sisältäen 20 aminohappoa, johon kuuluu kaikki kahdeksan kehollemme välttämätöntä aminohappoa. Kokonaispainostaan hampun siemenistä peräti kolmasosa on proteiinia

  Normaali hinta: 35,60 €

  Special Price 21,90 €

  (21,90 € / kg)
  Lue lisää
  Lue lisää
 • Vihreä kahvi 1000mg, 60 kaps

  Vihreät kahvipavut ovat paahtamattomia, kuivattuja kahvipapuja. Ne sisältävät hyödyllisiä antioksidantteja, polyfenoleja ja happoyhdisteitä (esim. klorogeenihappoa), jotka tavallisesta paahdetusta kahvista tuhoutuvat. Klorogeenihapon uskotaan vähentävän kehon glykeemistä rasitetta sen estäessä glukoosin imeytymistä suolistosta.

  Normaali hinta: 17,90 €

  Special Price 13,90 €

  Lue lisää
  Lue lisää
 • Omega-3 1000mg, 45 kaps
  Tutkimukset ovat osoittaneet, että kalaöljyjen EPA edistää sydämen, aivojen, silmien ja verisuoniston normaalia toimintaa. Omega-3-rasvahappojen tiedetään alentavan kolesterolitasoja ja pitävän verisuonten seinämät kunnossa. Luontaistukun Omega-3 on markkinoiden vahvimpia valmisteita ja sisältää nykyisten suositusten mukaisesti EPA ja DHA - rasvahappoja oikeassa suhteessa. Omega-3 sopii kaikille ihmisille päivittäisen hyvinvoinnin tueksi.

  Normaali hinta: 9,90 €

  Special Price 6,90 €

  Lue lisää
  Lue lisää
 • Luomu Hasselpähkinät 1000g (Parasta ennen 30.06.2017)
  Hasselpähkinät sisältävät erityisesti E-vitamiinia, joka toimii elimistössämme antioksidanttina. Kivennäisaineista hasselpähkinät sisältää erityisesti mangaania. Pähkinät sisältävät kasvin ytimen, sen elämän. Pähkinät ovat juuri sitä ravintoa, joka alunperin ihmiselle on tarkoitettu.

  Normaali hinta: 31,60 €

  Special Price 14,90 €

  (14,90 € / kg)
  Lue lisää

  Loppu varastosta

  Lue lisää