Luotettavaa verkkokauppaa

Ilmainen toimitus
Suomen Luontaistukku Oy on vuonna 2012 perustettu luontaistuotealan tuotemerkki ja suomalainen perheyritys, jonka verkkokaupassa on suoramyynnissä yli 100 tuotteen tuotesarja. Olemme ainoa tämän kokoluokan suomalainen luontaistuotealan tukku, jonka tuotteet ovat myytävänä ainoastaan suoramyynnissä.
Perillä 2-4 arkipäivässä
3000 noutopistettä ympäri Suomen. Ravintolisämme valmistetaan noudattaen alan korkeimpia laatustandardeja. Kaikki toimittajamme ovat ISO9001-sertifioitua toimijoita ja noudattavat alan korkeimpia laatujärjestelmiä. Tuotteemme ovat GMP-sertifioituja ja ne valmistetaan kansainvälisten 'Good Manufacturing Practice'-stardardien mukaisesti. Lue lisää..
Toimiva asiakaspalvelu
Selvitäkseen korkeista kiinteistä kustannuksistaan luontaistuotekauppias joutuu lisäämään tuotteilleen noin 40-50% katteen. Tämän lisäksi monet ketjut asettavat vielä rajoitteita ja lisämaksuja kauppiailleen, jolloin kauppojen ja ketjujen välikädet nostavat kuluja vielä tästäkin.
Luotettavan verkkokaupan sertifikaatti
Luontaistukku on Verkkoteollisuus ry:n jäsenyritys ja meillä on Verkkoteollisuuden myöntämä luotettavan verkkokaupan sertifikaatt.
SSL-suojattu yhteys
Käytämme SSL-suojausta ja tietosi ovat aina meillä turvassa. Luottamus sekä ostamisen helppous ovat keskeiset tekijät verkkokaupassa pitkien asiakassuhteiden rakentumisessa. Vuosien kokemuksella tarjoamme saumattoman, toimivan ja nopean tavan käydä ostoksilla.