• luontaistukku

Suomen Luontaistukku Oy

Suomen Luontaistukku Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen perheyritys. Tuotteemme ovat myytävänä ainoastaan suoramyynnissä. Suoramyynnin ansiosta pystymme tarjoamaan tuotteitamme keskimäärin 30-60% halvemmalla kuin tavallisista myymälöistä tai verkkokaupoista.

Ravintolisämme valmistetaan noudattaen alan korkeimpia laatustandardeja. Kaikki toimittajamme ovat ISO9001-sertifioitua toimijoita ja noudattavat alan korkeimpia laatujärjestelmiä. Lisäravinteemme ovat GMP-sertifioituja ja ne valmistetaan kansainvälisten 'Good Manufacturing Practice'-stardardien mukaisesti.  

Vuosien kokemuksella tarjoamme saumattoman, toimivan ja nopean tavan käydä ostoksilla. 

 

Suomalainen perheyritys

Suomen Luontaistukku Oy on vuonna 2011 perustettu suomalainen perheyritys. Ravintolisämme valmistetaan noudattaen alan korkeimpia laatustandardeja.

Luotettavaa verkkokauppaa

Luontaistukulla on Verkkoteollisuus ry:n yhdessä Kuluttajaviraston ja Kuluttajariitalautakunnan kanssa myöntämä luotettavan verkkokaupan laatumerkki.

Luontaistuotteet jopa 60% edullisemmin

Ostamalla suoramyyntituotteitamme säästät keskimäärin noin 30% - useiden tuotteiden kohdalla jopa 60% luontaistuotekauppasi hinnoista.

Edulliset ja selkeät toimituskulut

Meillä tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Toimituskulut ovat vain 2,99€ ja yli 49€:n tilaukset lähetämme kokonaan ilman toimituskuluja.

Nopeat toimitukset minne sinä haluat

Meidän paketteja ei tarvitse noutaa mistälie. Voit aina valita toimituksen sinulle helpoimpaan noutopaikkaan. Lähes kaikki tilaukset ovat perillä 2-4 arkipäivässä

Mukavaksi kehuttu asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa chatin, sähköpostin tai puhelimen avustuksella. Asiakaspalvelu on paikalla vuoden jokaisena arkipäivänä.