Suomen Luontaistukku

Suomen Luontaistukku on suomalainen perheyritys, joka on perustamisestaan saakka kantanut samaa sanomaa ”suoraan asiakkaalle, ilman kaupan välikättä”. Yllättävän moni asia on muuttunut siitä, kun yrityksemme neljä vuotta sitten perustettiin - toimimme nyt 30 kertaa suuremmissa tiloissa ja pakkauskapasiteettimme on kasvanut yli kymmenkertaiseksi. Se tärkein on kuitenkin pysynyt muuttumattomana - halu tarjota korkeinta ja luonnonmukaisinta laatua.

 

Sen sijaan, että olisimme ostaneet tuotteemme perinteisiltä luontaistuotetukuilta ja yksinkertaisesti olisimme myyneet ne eteenpäin, halusimme tarjota asiakkaillemme jotain enemmän. Näin meistä kehittyi yksi Suomen laajinta valikoimaa valmistava, maahantuova ja pakkaava luontaistuotetukku. Meiltä on monesti kysytty, miksei meidän kannattaisi myydä tuotteitamme luontaistuotekaupoille. Tähän on kaksi syytä. Tiedämme, minkälaisen katerakenteen suomalainen luontaistuotetukku pitkälle kilpailutetuilla markkinoilla kohtaa. Meille on tärkeää pitää katerakenteemme sellaisena, ettemme koskaan joudu tinkimään raakamateriaalin tai lopputuotteemme laadusta. Toisena syynä on se, että myydessämme myös kaupoille emme voisi enää pitää edullista hintatasoamme omassa kaupassamme. Asiakkaiden saavuttaminen ilman välikättä tuottaa meille suurta iloa; vaikka hämmästyneet ja innostuneet ihmiset ovat jo vuosia lähettäneet meille palautetta, heidän tyytyväisyytensä on yhä yhtä palkitsevaa.

 

Tervetuloa tutustumaan laajaan ja kasvavaan tuotesarjaamme, johon kuuluu jo yli 60 laadukasta luontaisvalmistetta, yli 50 urheiluravinnetta ja maan laajin, satoja tuotteita sisältävä luomu- ja superruokien valikoima. Uskomme, että täältä löydät parhaat mahdolliset investoinnit hyvinvointiisi ja terveyteesi.

 

Olli Särkkälä
Suomen Luontaistukku Oy

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja kuulet ensimmäisenä tarjouksistamme sekä uutuuksistamme.